Ik ben Annet van der Werf en opgegroeid in Nijmegen in een hecht gezin. Tegenwoordig woon ik samen met mijn man in Gorinchem, waar ook mijn praktijk is. Naast mijn werk als Intuïtief Coach ben ik werkzaam als HR adviseur. Van nature heb ik interesse in de mensen die ik ontmoet. Ik geloof ook dat een mens zijn leven lang doorontwikkelt en mag bloeien en groeien. Ik doe dat door te genieten van de mensen om mij heen, mij steeds meer te ontwikkelen op allerlei gebieden en te ontspannen in de natuur.

 

Zelf heb ik de afgelopen jaren mogen ervaren hoe belangrijk het is om goed voor mijzelf te zorgen en helder te hebben wat ik wil, waar ik écht gelukkig van word. Voor mij betekent dat dat ik bewuster met mijn tijd om ga en soms dingen wel of juist niet doe. Ik luister daarnaast zo goed mogelijk naar mijn intuïtie. 

 

Ik heb een door de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) geaccrediteerde opleiding gevolgd en ben gecertificeerd intuïtief coach.

 

Wil je kennismaken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.